Ponudba 1

NAŠA PONUDBA

Vse torte izdelujem sama. Od biskvita do končnega izdelka. Moje torte se ponašajo z naravnimi sestavinami in ne vsebujejo umetnih praškov. Torta je sestavljena iz štirih plasti biskvita in treh plasti kreme.  Ob vsakem naročilu bom potrebovala nekaj nujnih podatkov, kot so velikost, okus in tematika torte, zato vas prosim, da si preden me kontaktirate ogledate tudi KOLEKCIJO OKUSOV.

Izdelane po vaših željah in primerne za vse priložnosti. Super ideja za piknike, poslovne zabave, praznovanja ter tudi kot darilo.

Sladice v kozarčkih so tudi ena izmed priljubljenih oblik sladkega kotička vsake zabave, poroke, poslovnih. Popestrite okus zabave z različnimi okusi.

Izjemno priljubljene sladice za praznovanje vaših najmlajših, z veseljem pa vanje ugriznemo tudi malce večji otroci. Lahko jih uporabite za popestritev zabave ali sladki prigrizek – vedno so dobrodošel dodatni gost na zabavi, primerni pa so tudi za darilo.

Cakepopse dobite na podstavku in jih nujno hranite v hladilniku.

Mini tortice s sočnim biskvitom, polnilom in  okusno kremo. 

Pečeni sočni biskvitki z različnimi oblivi, posipi, dekoracijo.

Zabave, okrogla praznovanja, poroke, poslovni dogodki – pašejo povsod! Na ličnem pladnju okusi in sladice po vaši izbiri. Le kaj več bi si lahko še želeli? Običajno pladenj vsebuje 9 vrst sladic.

Tradicionalne domače dišeče potice različnih okusov.

Najboljši ali odlični domači ročno izdelani polnjeni piškoti, ki se  kvalitetnim sestavinam zahvaljujoč kar stopijo v ustih.

Slani pladnji izdelani po vaših željah – narezki, mini prigrizki … da bo gost pripravljen na sladki del.

Ker veganstvo tudi sama še vedno raziskujem, vsa ponudba in kolekcija okusov ostaja zaenkrat po predhodnem dogovoru. Vam pa iskreno povem – ne odlašajte se preizkusiti, ker so res odličnega okusa.